torsdag 21 maj 2009

Ledig = Skönt!

Var såå skönt att sova länge i morse även att jag lyckades göra det var riktigt schyst. Idag ska vi försöka flytta lite prylar från älskade lägenheten och sen ska vi även ta en tur och hälsa på hos olika konstnärers ateljéer i Konst runt Siljan. Det ska bli trevligt... Sen lät det som att det skulle bli grillat hemma hos mor ikväll yummy...

Har börjat fixa lite inför New York resan, man måste ansöka om ett elektroniskt inresetillstånd och så får man svara på massa frågor som om man varit involverad i terrorverksamhet osv. Säkerheten framför allt. Ska ta och skicka iväg ansökan idag, fick lov att fråga hur man skulle göra med sitt förnamn, inte det lättaste om man har sitt första namn sist... he he

Var ute på en promenix med Anneli igår, vi gick i två timmar, blev nog rätt många kilometer men det var riktigt trevligt och skönt ute.




Utsikt från bron mellan Selja och Östnor.



1 kommentar:

  1. Japp, jag skrev mitt tilltalsnamn och det var inga som helst problem! Ingen anmärkte på det heller utan allt flöt på.

    De där frågorna man får svara på är ju helt absurda, och sen får man svara på exakt samma frågor igen på en lapp på planet. Suck. Jaja, det är sånt man får tåla för en underbar upplevelse. Ni kommer få det toppen!

    SvaraRadera